AFRAY 2025 yılının ilk çeyreğinde hizmete girecek

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, şehrimiz için önemli bir ulaşım yatırımı olan AFRAY ile ilgili çalışmalar hakkında güncel bilgileri kamuoyuyla paylaştı.

Gündem Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 14:52:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
144 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, şehrimiz için önemli bir ulaşım yatırımı olan AFRAY ile ilgili çalışmalar hakkında güncel bilgileri kamuoyuyla paylaştı. Uluçay açıklamasında, “ 2025 yılının ilk çeyreğinde sinyalizasyon çalışmalarını da bitirecek ve bu hizmeti Afyonkarahisar halkımıza sunmuş olacağız” dedi.

Uluçay AFRAY ile ilgili yaptığı açıklamada, “AFRAY'ı yapan ilgili firmanın birçok iş makinesi ve ekipmanları ile üniversite içerisinde yer alan başlangıç noktasında çalışmalarını hızlandırarak kısa sürede tamamlayacağını ifade etmek isterim. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın projesi olan AFRAY, yüksek hızlı tren ile şehrimize gelen vatandaşlarımızı ve üniversite öğrencilerini şehir merkezine, şehir merkezinden de Erenler bölgesine taşıyacak. 2024 yılının sonuna kadar altyapı çalışmalarını tamamlanacak. 2025 yılının ilk çeyreğinde sinyalizasyon çalışmalarını da bitirecek ve bu hizmeti Afyonkarahisar halkımıza sunmuş olacağız. Aziz hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.