Ali Özkaya: “Terör ile mücadelemiz amansız şekilde devam edecek.”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “Terör ve terörist ile her platformda mücadelemiz amansız şekilde devam edecek” dedi.

Gündem Yayın: 24 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.12.2023 15:56:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
149 okunma
Takip EtGoogle News

Son günlerde sınır dışında konuşlanan askeri birliklere yönelik artan terör saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz terör örgütleri ve işbirlikçilerine karşı amansız şekilde devam edecek. Milletimizin ciğerini yakan 12 kahraman mehmedimizin, şehadeti  kahraman ordumuzun azmini daha da artırmıştır. Kahraman ordumuz, ülkemizin huzuru ve birliği için amansız mücadelesine daha çetin ve kararlı bir şekilde devam etmekte kararlıdır. Bizlerde onların en büyük destekçisi olarak yanlarında olmaktan bir an geri durmayacağız. Ordumuz ülkemizin birliği ve beraberliği için şehadete koşan kahramanlar ile amansız, kararlı ve cesur yürüyüşüne devam ederek, yurtiçinde neredeyse kökü temizlenen alçak bölücü örgütü sınırlarımızdan da temizlemeye devam etmektedir. Her türlü imkan seferber edilerek alçak terör örgütünün, destekçilerinin ve işbirlikçilerinin kökünü kazıyacaktır. Milletimizi hüzne boğan şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, misli ile karşılık verilerek gereği yapılacaktır. Son aylarda 200’e yakın aranan ve üst düzey örgüt yöneticisi  başarılı operasyonlar ile imha edilen terör örgütü son çırpınışlarını yapmakta, ancak kahraman ordumuzun pençesinden kurtulma imkanı bulunmamaktadır” dedi. Millet olarak büyük bir acı yaşandığını kaydeden Özkaya, “Teğmen Günay ve nice şehidlerimizin acısı yüreğimizi yakmaktadır. Rabbim cümle şehidlerimizin makamı ali eylesin, kederli ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.