Uluçay’dan gençler için AFİ Scooter ve AFİ Bisiklet projesi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gençler için hazırladığı AFİ Scooter ve AFİ Bisiklet projesi hakkında bilgi verdi.

Gündem Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 20:22:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
141 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gençler için hazırladığı AFİ Scooter ve AFİ Bisiklet projesi hakkında bilgi verdi. Uluçay “gençlerimizin ulaşım ihtiyacını karşılayacak önemli bir proje olan bu projemizi göreve gelir gelmez gerçekleştireceğiz” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gençler için hazırladığı bir projesi ile ilgili daha açıklama yaptı. Uluçay yaptığı açıklamada “Gençlerimizi seviyor ve değer veriyoruz. Bu yüzden “AFİ Scooter ve AFİ Bisiklet” projesi ile ulaşımı daha kolay hale getireceğiz. Elektrikli scooter ve bisiklet projemizle yaşadığımız çevreyi koruyarak ulaşımın temiz ve hızlı olmasını sağlayacağız. Doğa dostu, çevreci ulaşım ve daha pratik olacak olan bu uygulama inşallah Belediye Başkanlığımız dönemimizde en kısa sürede faaliyete geçirilecek. Gençlerimiz için bu projemizle ulaşım daha kolay hale gelecek” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.