Kahveci, 15 Temmuz Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde önemli bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 15 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.07.2023 02:14:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
77 okunma
Takip EtGoogle News

Kahveci, ülkemizin demokrasisine ve milli birliğimize yönelik büyük bir tehdit olan 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde millet olarak birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Başkan Kahveci, "15 Temmuz 2016 tarihi bir kara gündür. Milletimizin iradesine, demokrasiye ve milli birliğimize karşı gerçekleştirilen hain darbe girişimi, ülkemizin geleceğini tehdit etmiştir. Ancak, milletimiz o gece gösterdiği kahramanlık ve vatanseverlikle bu hain kalkışmayı bertaraf etmiştir. 15 Temmuz'un yıl dönümünde tüm vatandaşlarımızı bir kez daha bu hain kalkışmayı hatırlamaya ve demokrasiye sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu mücadele sadece o geceye ait bir mücadele değildir. Her zaman demokrasimize ve milli birliğimize sahip çıkmalıyız. O gece tankların önünde bu vatan için kendi bedenini siper eden kardeşlerimizin ruhuyla kurulan Cumhur İttifakı dimdik ayaktadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin dediği gibi biz pazara kadar değil, mezara kadar beraberiz. Muhterem Genel Başkanımızın o günkü tavrı, bizim bugünkü tavrımızdır. Milletimiz emin olsun, biz dimdik ayaktayız. Allah bir daha vatanımıza, milletimiz bu tür hainlikler göstermesin. Bu milletin sırtı hiçbir zaman yere gelmedi, inşallah bundan sonra da gelmeyecektir. Biz Ülkücüler olarak öleceğiz, geri dönmeyeceğiz. Şehadete yürüyeceğiz ama asla geri dönmeyeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.