Hasan Arslan: "Bütün yatırımları mercek altına aldık"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan kurum ziyaretleri kapsamında yaptığı açıklamada büyün yatırımları mercek altına aldıklarını duyurdu. Arslan “Birkaç ay içinde ilimizde yaklaşık 16 bin kişi emekli maaşına bağlandı” dedi.

Gündem Yayın: 25 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 25.07.2023 21:59:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
166 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan kurum ziyaretleri kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler il müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu il müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

 

“Bütün yatırımları mercek altına aldık”

Her üç kurumda da iş ve işleyişler hakkında bilgi alan Arslan şöyle konuştu;

Bugün yaptığımız ilk ziyaretimiz Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz oldu. Burada müdür vekilimiz Sabri beyle yaptığımız görüşmede şehrimize yapılacak huzurevi ile ilgili hangi aşamada olduğunu öğrendik. Bunun daha da hızlanması için gerekli girişimlerde bulunduk. Şehrimize yapılan ve yapılacak olan bütün yatırımlarımızın arkasında ve takipçisi olduğumuzu, bir kenara bırakmadığımızı ifade etmek isterim. Bu noktada bütün yatırımlar mercek altındadır. Yani hiçbir yatırımı gözardı edemeyiz, bir kenara koyamayız. En küçük bir yatırım da en büyük bir yatırım da bizim için kamu yararına  olması dolayısıyla kıymetlidir.

 

“Birkaç ay içinde ilimizde yaklaşık 16 bin kişi emekli maaşına bağlandı”

Arslan konuşmasında, “Bugün ziyaret ettiğimiz bir diğer önemli kurum da Sosyal Güvenlik Kurumu oldu. İl müdürümüz Samet Fidan ile bir araya gelerek kurumun iş ve işleyişi hakkında bilgi aldık. Tabi bu süreçte en yoğun çalışan kurumlarımızda bir tanesi Sosyal Güvenlik Kurumu oldu. Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) emekli olmasıyla birlikte kısa bir süre içerisinde birkaç yılda yapılacak emekli işlemi birkaç ayda yapıldı. Önemli bir çalışmaya imza attılar. Gecesini gündüzüne katarak yaklaşık 16 bin kişiyi Afyonkarahisar genelinde emekli ettiler. Devletimiz öyle bir büyük devlet ki sadece ilimizde yaklaşık 16 bin kişiyi emekli ederek maaşına bağladı. Hayırlı uğurlu olsun. Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin” ifadelerine yer verdi.

 

“Her vatandaşımıza birinci sınıf insan muamelesi ile hizmet ediliyor”

Arslan’ın son ziyaret durağı ise İl Sağlık Müdürlüğü oldu. Arslan burada İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz ile görüşerek bilgi aldı. Arslan “İlimizin en önemli kuruluşlarından biri olan olmazsa olmazımız İl Sağlık Müdürlüğümüz’ü ziyaret ettik. Hastanelerle ilgili güncel verileri aldık. Eksik ve ihtiyaç ne varsa her birini tek tek not aldık. Şehrimizde bütün vatandaşlarımıza ayrım yapmadan her birine birinci sınıf insan muamelesi ile hizmet etmenin gayreti içerisindeki sağlık çalışanlarımız büyük bir gayret sarf ederek hizmet veriyorlar. Ben her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.