İbrahim Yurdunuseven, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı

Kadir Gecesi kapsamında bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, bin aydan daha hayırlı olan
Kadir Gecesi’nin tüm insanlığa barış, huzur, esenlik ve selamet getirmesini diledi.

Gündem Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 15:28:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
65 okunma
Takip EtGoogle News

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, yüce dinimiz İslam alemi için en önemli aylardan biri olan Ramazan-ı Şerifin içerisinde bulunan bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi nedeniyle bir açıklama yaptı. 

Yurdunuseven, “Kadir Gecesi öyle bir gecedir ki, cahiliyetin zilletine gömülmüş zihinlere Rabbini bildirmeye; varoluş amacından kopmuş, nerden gelip nereye gittiğini unutmuş, yolunu şaşırmış insanlığa unuttuklarını hatırlatmaya gelen yüce kitabımız Kur’an, Ramazanın kalbi olan bu gecede inmeye başlamıştır. Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum. Bu gecenin kadrini gerektiği gibi bilebilmek için evvela, Allah’ın sonsuz lütfu olarak kapımıza kadar gelmiş Kur’an nuruna yüreğimizi sonuna kadar açmamız gerekmektedir. Bu düşünce ve duygularla tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi’ni kutlarken, başta Filistin ve tüm dünyada Kadir Gecesinin hürmetine yüce Allah’tan kan ve gözyaşının son bulmasını, barış ve huzurun hakim olması dileyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.