KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar İscehisar’ı ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar Dünya Mermer Başkenti İscehisar'ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 16:52:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
109 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhurbaşkanı Ersin TATAR, Bana gösterilen yakın ilgi ve karşılamaya  şahsım, milletim, halkım ve ülkem adına teşekkür ediyorum. 1071’de Malazgirt savaşı ile Anadolu’nun kapılarının Türklere açılması, 1453 İstanbul’un fethi, 1571 Kıbrıs’ın fethi ile şu anda yaşadığımız coğrafyamıza baktığımızda ülkemizin, memleketimizin ve milletimizin varlığı bu temeller üzerinde inşallah ilelebet devam edecektir.  Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yıldönümünü kutluyor geçmişten günümüze bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Bizler etle tırnak gibi aynı milletin evlatları olarak, aynı kaderi paylaşan, aynı gönül birliği içerisinde, aynı kültür, aynı değerler ve tabi milli birlik beraberlik içinde büyük ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti ile Doğu Akdeniz’deki Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte uyum içerisinde hareket ederek  hem ana vatanda, hem yavru vatanda, hem de mavi vatanda daha güçlüyüz. Bu duygularla hepinizi selamlıyorum.” dedi.
Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, Sayın Cumhurbaşkanım Mermerin başkenti ilçemize hoş geldiniz. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ziyaretinizle bizleri ve ilçemizi onurlandırdınız. İscehisar sürekli üreten ülke ekonomisine katkı sağlayan bir ilçe. Yavru vatandaki tüm halkımıza selamlarımızı iletiyoruz diyerek ilçemiz hakkında genel bilgiler verdi.
Ziyarette KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’a, Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı eşlik ederken, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İlçe protokolü, Kıbrıs gazileri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, işadamları, muhtarlar ile vatandaşlar ziyarette hazır bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.