Köksal: "Tüm Afyonkarahisarlıları Zafer Stadyumuna bekliyoruz."

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, AFBEL Otelde Afyonsporlu oyuncular ile bir araya gelerek, yönetim, oyuncular teknik ekip ve kulüp çalışanları ile bayramlaştı.

Gündem Yayın: 13 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.04.2024 22:42:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
74 okunma
Takip EtGoogle News

14 Nisan Pazar günü saat 15:00’de Afyon Zafer Stadyumunda Ankara Demirsporla karşı karşılaşacak temsilcimiz Afyonspor’lu oyuncuları ziyaret eden Başkanımız galibiyet pirimi açıkladı. Kaptanlar başta olmak üzere tüm takım Başkanımıza 3 puan sözü verdi.

 

“SİZLERE İNANIYOR VE GÜVENİYORUM”

Başkanımız Burcu Köksal, yarın Zafer Stadyumunda oynanacak maça davet ettiği taraftarı da unutmadı. Belediye Başkanımız Burcu Köksal tüm biletleri satın alarak taraftara hediye etti.

Yoğun programına rağmen kritik maç öncesi Afyonsporlu oyuncular ile toplantı yapan Başkanımız Burcu Köksal “Afyonsporumuzu bu sene ligde tutacağız, seneye de şampiyon yapacağız, sizlere inanıyor ve güveniyorum." dedi. Belediye Başkanı Burcu Köksal Afyonspor-Ankara Demirspor maçı öncesi ortaya koyduğu irade tüm spor camiasında büyük yankı buldu. “Başkan Köksal, sözde değil fiilen takıma sahip çıkıyor" dedirtti.

Kulüp Başkanı Nadir Güzbey ise “Belediye Başkanımız Burcu Hanım, çok yoğun gündemine rağmen takımımız ile bayramlaşmaya geldiler. Madden ve manen takımımızın yanında olduğunu ortaya koydular. Bu samimiyet ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Afyonsporlu oyuncuların bu maçtan 3 puan alması için yönetim ve Başkan Köksal her şeyi yaptı. Yarın taraftarlarımız stadımızı doldurmalı, oyuncularımızda 3 puanı Burcu Başkanımıza ve şehre hediye etmeliler." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.