Mehmet İnkaya, Afyonhaber TV ortak yayına konuk oldu

Afyonkarahisar İyi Parti Milletvekili Aday adayı Mehmet İnkaya, Gazeteci Yüksel Elçi’nin hazırlayıp sunduğu Özel Gündem Programında Afyonhaber Tv ve Armoni Fm ortak yayınına konuk oldu.

Gündem Yayın: 29 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2023 18:09:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
88 okunma
Takip EtGoogle News

Afyonhaber Tv stüdyolarında gazeteci Yüksel Elçi aday adaylarını Afyonhaber stüdyolarında konuk etmeye devam ediyor. Afyonhaber Tv’nin konuğu Afyonkarahisar İyi Parti Milletvekili Aday adayı Mehmet İnkaya oldu. 
Gündeme dair önemli konuşmaların olduğu programda Afyonkarahisar’ın en çok dinlenilen radyosu Armoni FM (98.1) de de canlı olarak yayınlandı.  Aday adayı İnkaya kendini tanıtarak gündemdeki siyasi konulara dair önemli açıklamalarda bulundu. 


"BİZE BİR ŞANS VERİN"
İnkaya İyi Partinin daha önce denenmemiş bir parti olduğunu dile getirerek 14 Mayıs seçimlerinde İyi Parti'ye destek isteyerek "İyi Parti hiç denenmemiş bir parti, bizlere şu sözleri verdiniz ama tutmadın, şunları söylediniz ama yapmadınız diyemezler. Bizi bir görsünler, bizlere bir şans versinler. Bizler ne hainiz, ne hırsızız, ne çaldık yada biz bu vatanın zararına çalışan bir parti değiliz. Sizlerden birisiyiz" ifadelerini kullandı. 
Haberin detayları Afyonhaber facebook ve youtube kanalında.

 

youtube linki: https://www.youtube.com/watch?v=-boRfic890A&t=411s

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.