MHP'li Genç, Ticaret Borsası Yönetimi ile iftarda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Yücel GENÇ iftar yemeğinde Ticaret Borsası yönetimi ile bir araya geldiler.

Gündem Yayın: 04 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 04.04.2023 19:02:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
82 okunma
Takip EtGoogle News

Ticaret Borsası Mehmet MÜHSÜRLER ve yönetimi ile Afyonkarahisar Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal SAYAR da  hazır bulunduğu yemekte Aday Adayı GENÇ ‘’ öncelikle bugün iftar programında emeği geçen başta Ticaret Borsası Başkanım Mehmet MÜHSÜRLER ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Aday Adaylığımı açıkladığım günden bu güne kadar benden desteğini esirgemeyen Ticaret Borsası Başkanım ve yönetimine yakın ilgi ve alakalarından dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Ziyaretlerimiz her gün devam ediyor. Odalar , dernekler ve halkımız ile bir araya geliyoruz. Partimize ve şahsıma olan yoğun ilgi ve teveccühleriyle karşılaşıyoruz. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler ilimiz ve ülkemiz için milat niteliği taşımaktadır. Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’in ifade ettiği gibi Yeni Yüzyılda Güçlü Devleti Hep Birlikte Kuracağız. İnşallah Güçlü Devletin Temellerini de yapılacak seçimlerde en az 3 Milletvekili ile Afyonkarahisar’dan başlatacağız. Güçlü MHP Güçlü Türkiye İdeallerimizi ve Geleceğin Lider ülkesinin inşasını beraber yaşayacağız. ‘’ dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.