Mustafa Çöl, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 00:49:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
200 okunma
Takip EtGoogle News
BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, bu sene 101. Yılını gururla kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Dr. Mustafa Çöl;” Değerli Hemşehrilerim, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en kahramanlıkla taçlandığı anlardan birini yaşadığımız, büyük zaferlerle dolu bir günü birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin azim ve kararlılığının tüm dünyaya gösterildiği, bağımsızlık aşkımızın zaferle taçlandığı büyük bir gündür. İstiklal mücadelemizin sembolü olan Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahraman ordumuzun, emsalsiz bir direnişle kazandığı bu zafer, Türk milletinin iradesini ve birlik beraberliğini tüm dünyaya göstermiştir.
Afyonkarahisar’ın Kurtuluşu ise, vatan topraklarının düşman işgalinden kurtulmasının sembolüdür. Bu topraklarda, aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanan, gazilerimizin kahramanlık destanlarıyla dolu olan bu şehir, Türk milletinin onurunu ve direnişini temsil eder. Bugün, bu toprakları korumak ve yaşatmak adına üzerimize düşen sorumluluğu bir kez daha hatırlamamız gereken bir gün olarak karşımıza çıkıyor.
Bu anlamlı günlerde, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek, geçmişten aldığımız güçle geleceğe umutla bakmalıyız. Millet olarak sahip olduğumuz değerlere, birbirimize olan sevgi ve saygımıza sahip çıkarak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inancımız tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ve Afyonkarahisar’ın Kurtuluşu’nu kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.