Mustafa Çöl, cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle bir mesaj yayımladı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 28 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 28.10.2023 18:51:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
207 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

“Kıymetli Hemşehrilerim,

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Türkiye Yüzyılı Ülküsü” doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşku içerisinde kutlayacağız. Cumhuriyetimizin temelleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehit ve gazilerimiz tarafından, tarihimizin şanlı sayfalarına altın harflerle yazılmıştır.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti daha güçlü ve istikrarlı bir şekilde ayakta duruyorsa Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu dik duruş ve dünya liderliği sayesindedir.
Türkiye Cumhuriyeti, dünyanın saygın bir ülkesi olarak varlığını ilelebet sürdürecektir. Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Sandıklımızda da Cumhuriyet değerlerine sahip çıkma duygusu en üst seviyededir.

Sandıklı Belediyesi olarak, Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşku ve sevinçle kutluyoruz. Geçmişten aldığımız ilhamla, geleceğe umutla bakıyoruz. Cumhuriyeti daha da yüceltmek, değerlerimize sahip çıkmak ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.