Sandıklı Gençlik Merkezinden anlamlı ziyaret

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Sandıklı Gençlik Merkezi gönüllüleri, Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevi'ni ziyaret etti.

İlçeler Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 18:34:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 59 sn.
777 okunma
Takip EtGoogle News

Gönüllü gençler, kendi el emekleri ile yaptıkları çiçekleri ve tesbihleri huzurevi sakinlerine hediye etti. Çınarlarımızla sohbet ederek güzel vakit geçirdiler.
Huzurevi müdürlüğü, gönüllü gençlerin ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Gönüllü gençlerin ziyareti büyük mutluluk yaşattı
Huzurevi sakinleri, genç gönüllülerin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Gençlerle sohbet ederek geçmişi yad etmenin kendilerini çok iyi hissettirdiğini söylediler.
Gönüllü gençlerden anlamlı davranış
Gönüllü gençler de ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Çınarlarımıza sevgi ve saygı göstererek onlara destek olmak istediklerini söylediler.
Bir gönüllü genç, "Çınarlarımız bizim geçmişimizdir. Onları ziyaret etmek ve onlara sevgi ve saygı göstermek bizim görevimizdir. Bugün burada Çınarlarımızla sohbet ederek güzel vakit geçirdik. Onların hayat tecrübelerinden çok şey öğrendik. Bu tür ziyaretlerin artması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.