Serteser 3. kez ICC Türkiye Milli Komitesi'ne seçildi

Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi (ICC Türkiye) 69. Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Toplantısı Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 23 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 23.07.2023 14:17:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 34 sn.
106 okunma
Takip EtGoogle News

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Serteser, ICC Türkiye'nin 69. Genel Kurulu’na katıldı. Serteser, Genel Kurul'da 3'üncü kez ICC Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi.
Serteser, "Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) 69. Genel Kurulu’nda Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildim. Şahsımı 3.kez bu göreve layık gören TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.