TBMM' tatilde, Milletvekili Dr. Arslan sahada

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Dr. Hasan Arslan Sinanpaşa’da yoğun bir mesai yaptı. Sabah başlayan ziyaret trafiği, gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Arslan Toprak Mahsulleri Ofisi’nin alım merkezini de ziyaret etti.

Gündem Yayın: 12 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 12.08.2023 15:32:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
152 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan Sinanpaşa ilçesinde düzenlenen programlara katıldı.

 

Diyaliz merkezi talebinde bulundular

Yoğun bir ziyaret trafiği olan Arslan ilk olarak Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse’yi ziyaret etti. teşkilat üyeleri ile istişarelerde bulundu. Daha sonra Sinanpaşa belediye başkanı Erdal Karaman’ı ziyaret eden Arslan halihazırda yürüyen projeleri ve yapılması planlanan çalışmaları konuştu.

Sinanpaşa ilçesinde faaliyete geçen Bayrak esnaf lokantasının açılışına da katılan Arslan işletmeci  Esma - Mustafa Bayrak çiftine hayırlı olsun diledi. Sinanpaşa Devlet Hastanesini de ziyaret eden Arslan Başhekim Dr. İbrahim Karadağ ve ekibi ile bir araya geldi. Talep ve önerilerini dinleyen Arslan, sağlık çalışanlarımıza kolaylık, hastalara da acil şifalar diledi. Burada vatandaşların ilçe Devlet Hastanesi'nde Diyaliz Merkezi kurulması ile ilgili talep hakkında da Başhekim ile istişarelerde bulunan Arslan, teknik verileri talep etti.

 

İlçede yoğun ziyaret trafiği

Sinanpaşa’da Toprak Mahsulleri Ofisinin hububat alım merkezine de geçen Arslan, Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Muhammet Selçuk ile birlikte alımları yerinde inceledi, çiftçilerle biraraya geldi. Afyonkarahisar’ın ikinci organize sanayi bölgesi Sinanpaşa OSB’de çalışmaları yerinde gören Arslan yakın bir tarihte bölge halkımıza istihdam sağlayacak, büyüme ve kalkınmayı da beraberinde getirecek OSB hakkında yetkililerden bilgi aldı. Arslan Sinanpaşa ilçesinde yapılan TOKİ konutlarında da incelemelerde bulundu. 15 ay gibi teslimat süresi olan 164 konut, 12 işyerinin anahtar teslimi Ekim ayında yapılacağını duyuran Arslan, 950 bin ile 1 milyon 300 bin TL arasında olan konutlar, yüzde 10 peşinat, 240 ay taksitle vatandaşlara teslim edileceğini duyurdu. Hak sahiplerinin kiradan daha ucuza ev sahibi olacağını duyuran Arslan hayırlı olmasını diledi. Arslan son olarak Sinanpaşa Gençlik Merkezi 8ve kapalı spor salonunu ziyaret etti. 1710 m2 arazi üzerine, 510 m2 inşaat alanına sahip, içerisinde kütüphane, resim, el sanatları, plastik sanatlar, bilgisayar gibi dersliklerin olacağını kaydeden Arslan ihtiyaç olan hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydetti.

 

“Devletimiz vatandaşlarımızın yanındadır”

Arslan TMO alım merkezinde yaptığı açıklamada “Sinanpaşa’da Toprak Mahsulleri Ofisimiz günlük 450 ton alım yapıyor. Bu alımlar yapılırken de analizler yapılıyor, kaydı yapılıyor. Çok şükür burada işler sıkıntısız yürüyor. Tabi ki yoğunluk var ama yoğunluk olmalı, çünkü bu yoğunluğun karşılığı berekettir, çünkü harman zamanı. Üreticilerimiz memnun. Randevu sistemi bu noktada büyük kolaylık sağlıyor. Eğer randevu sistemi olmasa kapıda uzun kuyruklar oluşur ve alım zorlaşırdı. Geçen yıllara göre devletimiz şimdi 3-4 kat fazla alım yapıyor. Bu anlamda devletimiz vatandaşlarımızın yanındadır” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.