Veysel Eroğlu seçimler hakkında açıklamalarda bulundu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu seçimler hakkında açıklamalarda bulundu.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 12.05.2023 16:45:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 6 dk.
96 okunma
Takip EtGoogle News

Prof. Dr. Veysel EROĞLU

Afyonkarahisar Milletvekili

 

2001 yılında Cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda kurulan ve kurulduğu günden bu yana ülkemizde büyük bir dönüşümü gerçekleştiren AK Parti olarak 14 Mayıs’ta yine önemli bir seçime daha şahitlik edeceğiz.

Bizden önce unutulmuş bir şehir olan Afyonkarahisar’ı yaptığımız yatırımlarla adından ziyadesiyle söz edilen meşhur bir şehir haline getirdik. Afyonkarahisar, 2001 yılından bugüne kadar hep yanımızda oldu. Bundan sonra da olmaya devam edeceğine inancımız tamdır.

Değerli hemşehrilerimiz, bağrınızdan çıkan kardeşiniz olarak, bu yola vatanımıza minnet memleketimize hizmet sevdasıyla çıktık. Aşkla başlayan şevkle devam eden hizmetlerimizi bu vatan toprağında hayata geçirdik. Destekleriniz var oldukça sırtımız yere gelmeyecektir.  

‘Yarın değil hemen şimdi’ deyişiyle var mısınız bu ülküyü daha ileriye taşımaya?

Haydi Afyonkarahisar vakit birlik olma vakti.

Türkiye Yüzyılında haydi Afyonkarahisar vakit aydınlık yarınlara ışık olma vakti.

Türkiye Yüzyılı için Doğru Zaman Doğru Adam diyor ve doğru adımlarla yola devam diyoruz.

Afyonkarahisar böyle muazzam yatırımları Hükümetimizle birlikte gördü

Afyonkarahisar’ın son 20 yılda yaşadığı gelişim ve büyüme, özellikle uydu fotoğraflarından dahi çok açık bir şekilde görülüyor. Merkezi Hükümet tarafından ilimize son 20 yılda
68 Milyar TL’den fazla yatırım yapılmıştır. Özellikle yapılan bu yatırımlar, ilimizin büyümesi ve gelişmesinde lokomotif olmuştur. İlimizde hayal dahi edilemeyen projeler bir bir hizmete alınmıştır.

Son 20 yılda şehrimizde ulaşımda, eğitimde, sağlıkta, turizmde, sporda, toplu konutta ve orman ile su alanında büyük bir değişim büyük bir dönüşüm gerçekleştirdik. Seneler önce Afyonkarahisar’a gelenler, şehri bilenler, bu muazzam dönüşümü çok daha iyi anlıyorlar. Afyonkarahisar diğer şehirlere bölünmüş yollarla bağlandı.

Hizmete açtığımız Zafer Havalimanı ile ilimiz artık hava ulaşımında da fevkalade önemli bir değer kazandı. Yapımı devam eden hızlı tren projesinin tamamlanmasıyla Afyonkarahisar artık bütün ulaşım araçlarıyla ulaşılabilen ülkemizin kavşak noktası bir şehir olacak.

Zaferin, mermerin, lezzetin ve termalin başkenti olan Afyonkarahisar’da sağlık ve turizm alanında da muhteşem yatırımlara imza attık.

Afyonkarahisar’a Çağ Atlattık

Şehrimize sulama, ormancılık, ziraat, hayvancılık, ulaşım, eğitim ve sağlık başta olma üzere birçok alanda muazzam yatırımlar yaparak büyük bir dönüşümü gerçekleştirdik. Kokarçay diye anılan Akarçay’ı ıslah ederek Afyonkarahisar’ın vizyonu haline getirdik.

Köhne bir otogarımız varken mola verilen bir otogara sahip olduk.

Muazzam hastaneler, dev spor merkezleri, modern eğitim binaları başta olmak üzere Afyonkarahisar’a adeta çağ atlattık.

Bu yola daima hizmet, daima millet sevdasıyla çıkıldı. Toprağına su, güneşine gölge bereketine yağmur olunan Afyonkarahisar’ı kalkındırmanın gururuyla.

Çiftçimizin yanında, esnafımızın arkasında, gençlerimizle omuz omuza. Birlikte baş koyduk birlikte devam edelim vatanımız uğruna. Desteğiniz eksilmesin yatırımlar hız kesmesin.

Haydi Afyonkarahisar vakit birlikte yürüme vakti.

Haydi Afyonkarahisar vakit birlikte icraat vakti…

Haydi Afyonkarahisar vakit Türkiye vakti…

Doğru adımlarla yola devam. Haydi Afyonkarahisar vakit oynanan oyunları bozma, huzura kök salma vakti…

Haydi Afyonkarahisar vakit Türkiye’yi şaha kaldırma vakti. Haydi Türkiye vakit Türkiye vakti.

Afyonkarahisar’a Orman, Su, Milli Park ve Meteoroloji Alanında Büyük Yatırım

Son 20 Yılda 8 Milyar TL Yatırım

Afyonkarahisar’a yıllık 49,14 milyon m3 içmesuyu temin ederek, 738.165 kişiye içme ve kullanma suyu sağladık. Afyonkarahisar şehir merkezi ve ilçelerimizin içme suyu problemini kökünden çözdük. 43’ü baraj ve 26’sı gölet olmak üzere toplam 69 baraj ve göleti hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.  8 baraj ve 1 gölet inşaat safhasındadır.  766.476 dekar araziyi sulamaya açtık ve çiftçilerimize yıllık 1 milyar 150 milyon TL zirai gelir artışı sağladık.

226 derenin ıslahını tamamladık, 1.501 adet köprü inşa ettik.

Akarçay ıslahını gerçekleştirdik. 112 milyon fidanı toprakla buluşturduk.

4 şehir ormanı, 17 bal ormanı ve 17 mesire yeri tesis ettik.

Orman köylerinde yaşayan 3.753 aileye 91 milyon TL ferdi proje kredisi ve hibe desteği sağladık.

Orman köylülerimiz için yeni gelir kapıları açtık, 164 köyde gelir getirici orman kurduk. Milli Park ve Tabiat Parklarımız ile vatandaşlarımızı tabiatla buluşturduk.

42 adet Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu

1 adet Havaalanı Meteoroloji Gözlem İstasyonu

1 adet Meteoroloji Radarı kurduk.

Yıldırım Tespit ve Takip Sistemi kurduk.

Aziz hemşehrilerimiz 20 yıldır ne zaman sandığa gidilse AK Partiye büyük bir teveccüh gösterdi. Bu seçimde de hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı sandıkta ezici çoğunlukla bağırlarına basacağına, Cumhur İttifakına tam destek vereceklerine inancım tamdır.

Su Gibi Aziz Olunuz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.