Yeniden Refah Partisi geçtiğimiz hafta sonu il divanını gerçekleştirdi

Genel seçimlerin ardından değişen il yönetimi ile birlikte Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde de bir takım değişiklikler meydana geldi.

Gündem Yayın: 28 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 28.08.2023 15:52:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
81 okunma
Takip EtGoogle News

Görevlendirmelerin ardından Afyonkarahisar İl Müfettişi olarak görev yapan MKYK Üyesi Cafer Azaklı yerini  Yeniden Refah Partisi Sakarya Teşkilat Başkanı Biran Kaya’ya bırakırken il hatibi görevine ise MKYK Üyesi Harun Yavuz Yılmaz getirildi.

Yeni görevlendirmeler sonrasında ilk il divanını basına kapalı olarak gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır toplantı sonrasında yeni görev sonrası tanışma mahiyetinde bir toplantı yaptıklarını dile getirdi. Yerel seçimlere istinaden de çok ciddi hamleler yapacaklarını belirten İl Başkanı Çakır “Önümüzde başarıyla vermemiz gereken bir yerel seçim süreci var. Bizler şu an sadece süreci en iyi şekilde yönetmenin stratejik anlamda planlamasını yapmaya çalışıyoruz. Genel merkezimizin belirleyeceği yol haritasıyla ilerleyeceğiz. Şu an için aday adaylarımız birer ikişer açıklamalarını yapıyorlar. İlerleyen günlerde bu durum sağanak halini alırsa kimse şaşırmasın” diyerek süreci Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi ile birlikte entegre bir şekilde yürüteceklerinin altını çizdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.