Yurdunuseven, Merkezi Bütçe Kanunu ile alakalı açıklamalarda bulundu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Gündem Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 18:02:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 4 dk.
156 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile ilgili bir açıklama yaparak, ülkemizin kalkınması noktasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devrim niteliğinde yapılan yatırımlara devam edeceklerini kaydetti. 
Hükümlü ve Tutuklu İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven 28. Dönem 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu görüşmelerinin son gününde, bütçe görüşmelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.  14 gün süren bütçe görüşmelerini bugün itibariyle tamamladıklarını kaydeden Yurdunuseven, “Bütçe görüşmelerimizi son gününü icra ederken buruk bir bütçe görüşmesini geride bırakıyoruz. Ülkemiz 12 şehidimizin haberi ile yıkılırken, kahramanlarımıza yönelik hain terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırılara misliyle karşılık verilmiş, şehitlerimizin kanı yerde kalmamıştır. Devletimiz, savunma sanayinden yerli ve milli hava araçlarına kadar son 21 yılda bölgenin en güçlü ülkesi haline gelirken gücümüzü kırmak isteyenler bilmelidir ki ihanet, hainlik ve sinsi pusularla ülkemizi yıpratmaya hiç kimsenin gücü yetmedi yetmeyecektir” diye konuştu. 
21 yıldır durmadan ve yorulmadan hizmete devam ettiklerini kaydeden Yurdunuseven, “Gazi Meclisimizde eğitimden tarım yatırımlarına, sağlıktan ekonomik kalkınmaya kadar ülkemizi daha da ileriye taşıyacak bir bütçe görüşmesi gerçekleştirdik. Karanlık dönemlerde milletimizin hapsedilmek istendiği fakirlik ve yoksulluğu AK Partimiz ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aydınlatarak 21 yılda hiç dur durak bilmeden sayısız hizmeti ve refahı aralıksız olarak yükselttik. Geriye dönüp 21 yıllık AK Parti hizmetleri ve AK Parti'ye yönelik saldırılar göz önünde bulundurulduğunda ne denli büyük işleri ne denli zorluklar içerisinde icra ettiğimiz apaçık ortadadır. Tüm bu hizmetler ve sayısız eser icra edilirken, tüm dünyaya karşı dik duruşumuzu koruduk. Türk Milleti'ni sindirmek isteyenlere gerekli cevabı en sert şekilde verdik. Bugün Gazze’de çoluk çocuk demeden hayvanları dahi katleden İsrail’e en net ve sert tepkiyi yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan göstermiştir” dedi. 
Birçok alanda önemli yatırım ve hizmetlerin olacağını vurgulayan Yurdunuseven, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; üretim, ihracat, yatırım ve istihdam odaklı ekonomimiz ile tam anlamıyla artık önünü gören ve ileriye daha sağlam adımlar atan bir Türkiye var. Bugün 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile kararlar alırken, önümüzdeki 100 yılın Türkiye’sinin de inşasına devam etmiş oluyoruz. Özellikle gençlerimize, üreten ve geliştiren vatandaşlarımıza yönelik önemli desteklerimiz olacak. Bugüne kadar olduğu gibi yine çitçilerimizin yanında olmaya devam ederken yatırımcılarımızı yine destekleyeceğiz. Eğitime verdiğimiz desteği daha da arttırdığımız bu bütçe döneminde yine hükümetimizin geleceğe ne denli yatırım yaptığını göstermiş olduk.   
2024 yılı bütçe görüşmelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ederken, Rabbim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu aziz vatanımıza şimdiye kadar olduğu gibi bundan böylede hizmet etmeyi bizlere nasip eylesin” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.