Yurtlar Arası Erkekler Voleybol Turnuvasında Şampiyon Tınaztepe

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yurtlar Arası Erkekler Voleybol Turnuvası tamamlandı.

Spor Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 16:10:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
76 okunma
Takip EtGoogle News

9 takımın katılımıyla düzenlenen turnuva, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda oynandı. Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlar şu şekilde oluştu:

Şampiyon: Tınaztepe Yurt Müdürlüğü
İkinci: Sandıklı Esma Sultan Yurt Müdürlüğü
Üçüncü: Abdurrahim Mısri Yurt Müdürlüğü

Şampiyon Tınaztepe Yurt Müdürlüğü, finalde Sandıklı Esma Sultan Yurt Müdürlüğünü 2-1 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. İlk sete mağlup başlayan Tınaztepe daha sonraki setleri alarak Şampiyon olmayı bildi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupaları, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından verildi.
Kasapoğlu, müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, "Afyonkarahisar yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin spor yapmaları ve yeteneklerini geliştirmeleri için bu tür organizasyonlar düzenliyoruz. Yurtlar Arası Erkekler Voleybol Turnuvası'nda da kıyasıya mücadeleler yaşandı. Öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Mustafa Asan ise, "Yurtlar Arası Voleybol Turnuvası, unutulmaz bir turnuva oldu. Öğrencilerimiz, hem spor yaptılar hem de dostluklar kurdular. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Turnuva, Tınaztepe Yurt Müdürlüğünün şampiyonluğuyla sona erdi. Tınaztepe Yurt Müdürlüğü, İller arası yapılacak Voleybol turnuvasında Afyonkarahisar’ı temsil edecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.