Şemsettin Karahisari Okul Takımı, Türkiye Yarı Finallerine yükseldi

Afyonkarahisar Şemsettin Karahisari Ortaokulu Küçükler Erkek Futbol Takımı, 15-17 Nisan 2025 tarihlerinde Aydın'da düzenlenen grup müsabakalarında gösterdiği üstün performansla grubunu birinci sırada tamamladı.

Spor Yayın: 22 Nisan 2025 - Salı - Güncelleme: 22.04.2025 14:57:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
55 okunma
Takip EtGoogle News

Bu önemli başarı sayesinde ekip, Mayıs ayında Kütahya’da gerçekleştirilecek Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı.
Grup maçları boyunca sahaya çıkan Şemsettin Karahisari Ortaokulu öğrencileri, hem mücadeleleri hem de centilmenlikleriyle dikkat çekti. Rakiplerine karşı üstün oyun ortaya koyan küçük futbolcular, maçlardaki performanslarıyla izleyenlerden büyük beğeni topladı.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, turnuva sonunda yaptığı açıklamada sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Kasapoğlu, “Gençlerimizin Aydın’da sergiledikleri başarılı performans bizleri son derece mutlu etti. Sporun birleştirici ve geliştirici gücüne inanan bir yönetim olarak çocuklarımızı her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Mayıs ayında Kütahya’da düzenlenecek olan yarı final müsabakalarında da aynı azim ve kararlılıkla sahaya çıkacaklarına inanıyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Kasapoğlu ayrıca, sporun sadece fiziksel gelişimi değil, aynı zamanda özgüven, disiplin ve takım ruhu gibi değerleri de kazandırdığını belirterek, “Bu yaşta elde edilen başarılar, gençlerimizin gelecekteki sportif kariyerleri için önemli birer basamak niteliğindedir. Şemsettin Karahisari Ortaokulu öğrencilerini ve onları bu sürece hazırlayan öğretmen ve antrenörlerini gönülden kutluyorum,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.