Hüsnü Serteser ATSO Başkanlığı'na Kırmızı Liste İle Yeniden Aday
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser, 22 Kasım'da yapılacak oda seçimlerinde "Kırmızı Liste" çatısı altında yeniden aday olduğunu açıkladı. Serteser, 35 meslek komitesinde bu listeyle yarışacak.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 22 Kasım'da gerçekleştirilecek olan oda seçimleri öncesinde başkanlık için yeniden aday olduğunu resmi olarak ilan etti. ATSO üyelerine, sanayicilere ve tüccarlara yönelik sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Serteser, Afyonkarahisar iş dünyasına hizmet etme sevdasıyla ilk günkü heyecanla yola çıktıklarını duyurdu.
"Yapacak Daha Çok İşimiz Var"
Açıklamasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı heyecan ve sorumlulukla çalışmaya talip olduğunu vurgulayan Serteser, hedeflerine yönelik güçlü mesajlar verdi. Deneyim vurgusu yapan Serteser, "Tecrübemiz var, birikimimiz var. Yapacak daha çok işimiz var!" ifadelerini kullanarak yeni döneme dair kararlılığını ortaya koydu.
35 Meslek Komitesinde Kırmızı Liste
Seçim süreciyle ilgili detaylara da değinen Başkan Serteser, ATSO bünyesindeki 35 meslek komitesinin tamamında "Kırmızı Liste" çatısı altında sandığa gideceklerini ve üyelerin desteğini beklediklerini belirtti. Serteser ayrıca başarının ardındaki asıl gücün birlikte çalıştığı ekip, güvenen üyeler ve arkalarında duran iş dünyası olduğunun da altını çizdi.




